marți, 28 iulie 2015



Timp de preparare 30 min
Ingrediente:

  • 100-150 g caşcaval
  •  unt sau untdelemn
  •  lapte
  •  făină.

Mod de preparare:

Caşcavalul se taie în felii de 1 cm grosime, în bucăţi potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apă
şi apoi prin făină, ou (bine bătut cu furculiţa pînă cînd se face puţină spumă) şi la urmă prin
pesmet. Se pregătesc toate feliile. O tigaie goală (potrivită după cantitatea caşcavalului) se
înfierbîntă, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacăra). Se pune untdelemn cît să o acopere
în strat subţire (2-3 mm) şi imediat se aşază feliile de caşcaval care se prăjesc pe ambele părţi,
pînă ce se rumenesc şi caşcavalul se înmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor întări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu