marți, 28 iulie 2015



Ingrediente:


  • 2 kg de cartofi
  •  o lingură de sare
  •  2 ouă
  •  un pumn de brânză de burduf
  •  untură de porc
  • cîteva linguri de smîntînă.

Mod de preparare:
Se iau cartofii, se curată şi se rad pe răzătoarea cu dintîi cei mai mici (trebuie să devină o
pastă).
Se pune sarea, ouăle şi se amestecă bine.
Se ia un pumn de brânză de la burduf şi se amestecă deasemenea în pastă rezultată.
Se toarnă pastă într-o tavă unsă cu untură de porc (de preferinţă cu gust de afumătură) şi se da
la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie.
Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se serveşte cât e cald.
                    Doamne fereşte să se răcească, că aţi muncit degeaba!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu