miercuri, 29 iulie 2015



Timp de preparare: 15 min
Ingrediente:

  • 4 ouă
  •  200 g slănină afumată
  • 1 buc. ceapă
  •  1/2 buc. gogoşar roşu
  •  sare
  • piper
  •  verdeaţă

Mod de preparare:
Se taie slănină în fâşii lungi, după care se crestează să aibă formă unui pieptene. Se aşează pe
fundul unei cratiţe de fontă şi se lasă la foc mic la rumenit, se întoarce pe partea cealaltă. Se
adaugă ceapă tocată în peştişori şi când devine aurie se răstoarnă ouăle bătute în care s-a
adăugat sare şi piper după gust. Se ornează pe deasupra cu fâşii de gogoşar şi se acoperă până
se coace.
Se ridică de pe foc, se pune pe un platou şi se presară verdeaţă tocată.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu