miercuri, 29 iulie 2015



Timp de preparare: 2 h
Ingrediente:

  • oase porc
  • carne tocată porc şi vită
  •  ou
  •  ceapă
  •  morcov
  •  ţelină
  • pătrunjel rădăcina
  • ardei gras roşu şi verde
  •  morcov
  • zeamă de varză sau borş
  •  smîntînă
  •  leuştean

Mod de preparare:
Se căleşte o ceapă potrivită împreună cu puţin ardei gras (roşu şi verde), morcovii şi
pătrunjelul tăiaţi rondele.
Se stinge cu apă rece şi apoi se pun oasele de porc (cu puţină carne pe ele) împreună cu ţelină
tăiată în cubuleţe mici. Cînd sînt fierte pe jumătate, se fac perişoare mici din carnea tocată
combinată cu ou, sare, piper, un pic de Delikat şi un pic de orez. Cînd perisoarele sînt fierte, se
pune zeamă de varză sau borşul(după gust) şi se mai lasă să fiarbă cca. 15 minute. Se ia de pe
foc şi se pune leuşteanul tocat mărunt.Se serveşte că atare sau cu smîntînă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu