miercuri, 29 iulie 2015

Ingrediente:

  • 300-400 g carne
  •  un morcov
  • un pătrunjel
  •  200 g ţelină
  •  o ceapă
  •  2 cartofi
  • 200 g conopidă
  • sare de lămîie
  •  ungalbenus
  • 100 ml smîntînă
  •  ulei
  • sare

Mod de preparare:
Carnea tăiată în bucăţele se pune la fiert în 2 l apă, împreună cu o linguriţă rasă de sare,
lăsîndu-se să fiarbă cca 1 oră. Zarzavatul şi ceapă rasă se călesc 2 min în 2-3 linguri de ulei,
apoi se adaugă în supă. Cînd toate sînt fierte se pun cartofi tăiaţi în cubuleţe şi conopidă
desfăcută în bucăţele şi se fierb în continuare 15-20 min, că să se moaie toate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu