Ingrediente:
Mod de preparare:
Carnea tăiată în bucăţele se pune la fiert în 2 l apă, împreună cu o linguriţă rasă de sare,
lăsîndu-se să fiarbă cca 1 oră. Zarzavatul şi ceapă rasă se călesc 2 min în 2-3 linguri de ulei,
apoi se adaugă în supă. Cînd toate sînt fierte se pun cartofi tăiaţi în cubuleţe şi conopidă
desfăcută în bucăţele şi se fierb în continuare 15-20 min, că să se moaie toate.
- 300-400 g carne
- un morcov
- un pătrunjel
- 200 g ţelină
- o ceapă
- 2 cartofi
- 200 g conopidă
- sare de lămîie
- ungalbenus
- 100 ml smîntînă
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Carnea tăiată în bucăţele se pune la fiert în 2 l apă, împreună cu o linguriţă rasă de sare,
lăsîndu-se să fiarbă cca 1 oră. Zarzavatul şi ceapă rasă se călesc 2 min în 2-3 linguri de ulei,
apoi se adaugă în supă. Cînd toate sînt fierte se pun cartofi tăiaţi în cubuleţe şi conopidă
desfăcută în bucăţele şi se fierb în continuare 15-20 min, că să se moaie toate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu