Timp de preparare: 1 oră
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 4 l zeamă de carne(supă)
- 2-3 morcovi
- 1 albitură
- 1 roşie
- 1 ardei gras
- 1 ceapă,
- 1 gălbenuş
- smîntînă,
- 1 linguriţă Delikat
- frunze de leuştean şi de pătrunjel verde
- oţet,
- piper
- 6 căţei de usturoi.
Mod de preparare:
Legumele (mai puţin ciupercile) se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă ciupercile ,
zeamă de carne ,Delikat ,piper şi frunzele de leuştean.Se lasă să fiarbă bine iar la sfîrşit se
pune mujdeiul, se lasă să fiarbă două clocote şi se adaugă gălbenuşul amestecat cu smîntînă şi
un polonic de ciorbă fierbinte. Se potriveşte gustul iar la servire se pune pătrunjelul tăiat. Se
serveşte cu ardei iute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu